Info map

We geven u graag wat meer informatie. Hieronder ziet u onze digitale informatiemap. 

We hebben ons best gedaan om deze lijst zo compleet mogelijk te maken. Laat het ook gerust weten als u nog iets mist of als er zaken foutief zijn. Mocht u na het lezen nog vragen hebben, neemt u dan gerust contact op met de medewerkers van de receptie.

Het team van het Hotel de Schelde wenst u een prettig verblijf! 

Hotel de Schelde (Receptie) 0031 117 39 17 20

Via dit nummer zijn we ook via Whatsapp te bereiken.

Een aantal handige telefoonnummers als u hulp nodig heeft:

Noodgevallen: 112

Politie: 0900-8844 

Ziekenhuis Knokke (B): +32 50 535 000

Huisartsenpost: 

Website huisartsenpost Cadzand

Bent u op vakantie in de omgeving West Zeeuws-Vlaanderen en heeft u medische zorg nodig? Dan dient u gebruik te maken van de digitale zorgdienst Medicoo. Om u zo goed mogelijk te helpen dient u de app te downloaden en direct uw gezondheidsvraag te stellen via live chat. U kunt niet rechtstreeks een afspraak maken bij een huisartsenpraktijk in West Zeeuws-Vlaanderen. Op deze manier houden we de zorg bereikbaar voor iedereen.

Via de Medicoo app krijgt u gemakkelijk en snel persoonlijk advies van een team van verpleegkundigen en huisartsen, die samenwerken met de lokale huisartsenpraktijken in West Zeeuws-Vlaanderen. Mocht het nodig zijn, dan verwijzen zij u alsnog door naar een van deze praktijken. Medicoo wordt u aangeboden in samenwerking met alle zorgverzekeraars. De zorg wordt vergoed en u hoeft geen kosten te maken of declaraties in te dienen.

Download de Medicoo app, registreer u en u kunt direct uw vraag stellen. Van maandag t/m vrijdag van 7:00 uur tot 23:00 en in het weekend van 9:00 uur tot 21:00 uur. medicoo.nl

Telefoonnummer: 0115 64 30 00 ’s avonds en weekend

Hotel de Schelde beschikt over een eigen gratis ondergrondse parkeerplaats. U kunt uw auto hier tijdens uw verblijf op eigen risico parkeren. U kunt de auto tijdelijk parkeren op de check-in-parking. Na het ontvangen van de sleutelkaart van uw kamer, kunt u de auto in de parkeergarage parkeren op de aangewezen plaatsen.

Als u wenst kunt u een babybed op uw kamer laten bezorgen. Het babybed is inclusief linnengoed (deken). Er zit geen matras in, maar een standaard zachte bodem. De kosten voor het babybed bedragen € 10,00 per nacht. 

De badjassen op uw kamer kunt u gratis gebruiken. Indien u deze wenst mee te nemen. U kunt ze ook aanschaffen in de lobby. We vragen daar een bedrag van €50,- voor.  

We helpen u graag met uw bagage als dat nodig is. We beschikken over een kofferruimte als u uw bagage tijdelijk wenst op te slaan. Vraag het ons aan de receptie.

Om uw zicht op het strand, de zee, jachthaven of Cadzand-Bad ongerept te houden, verzoeken wij vriendelijk om de balkonleuning niet te gebruiken voor het ophangen van persoonlijke items en handdoeken.

U kunt bij bijna alle verkooppunten met uw pinpas betalen. Daarnaast kunt u in het Hotel betalen met de volgende creditcards: Euro/Mastercard en Visacard. U kunt uw kamer ook via de online check-out afrekenen met Apple Pay of Google Pay. De dag voor uw vertrek sturen we u een uitnodiging via de mail voor de online check-out. 

In geval van brand verlaat het gebouw en ga naar de verzamelplaats.
Voor de brandveiligheid mogen er geen kaarsen of theelichtjes in de kamer worden gebrand.

In een noodsituatie volg de vluchtrouteaanduiding:

Indien u een cadeaubon wenst, kunt u informatie vragen bij de receptie. 

Voor u in ons hotel aankomt kunt u zelf een online Pre-Check-in doen, om uw werkelijke check-in bij de receptie in ons hotel te versnellen. Hierdoor heeft u meer tijd over om te genieten van uw verblijf.  

De check-in is vanaf 15.00 uur. U kunt de auto tijdelijk parkeren op de check-in-parking. Na het ontvangen van de sleutelkaart van uw kamer, kunt u de auto in de parkeergarage parkeren op de aangewezen plaatsen. 

De check-out is vóór 11.00 uur. Voor uw vertrek ontvangt u via de mail een uitnodiging om zelf uw check-out te regelen. U kunt dan al betalen als u dat wenst waardoor u bij de check-out sneller klaar bent! Uw sleutelkaart kunt u altijd achterlaten na het uitrijden van de parkeergarage, na de slagboom. 

Onze keuken is geopend tot 21.00 uur. Klik hier voor het menu.

U kunt iets drinken in ons restaurant van 11.30 uur tot +/- 23.00 uur. We hebben voor u al een fles water klaargezet in de kamer, deze wordt u gratis aangeboden. Wenst u iets anders in uw minibar? Vraag er naar aan de receptie of bekijk eens onze hotelshop.

Als u uw vakantie een stap verder wilt brengen, huur dan een fiets vlakbij het hotel om de fietspaden langs de kust van ‘Zeeuws-Vlaanderen’ te verkennen, bij Neptunus Tweewielers. Wij raden u aan dit op voorhand te doen via de volgende link: https://www.neptunustweewielers.nl/verhuur of bel: 0117 39 22 20.

Gebruik onze kortingscode voor een leuke korting op uw reservering bij Neptunus: Schelde@2023 

Verder beschikken we over een fietsenberging om uw fiets voor de nacht te stallen of op te laden.  

Ook Hotel de Schelde denkt milieubewust, bespaar water, handdoeken ophangen is nog een keer gebruiken. Indien u uw handdoeken op de grond legt krijgt u uiteraard een nieuwe handdoek. 

In het zwembad zijn ook handdoeken te verkrijgen. 

#hoteldeschelde

Uw huisdier is welkom, tegen een meerprijs, in uw hotelkamer. Enkel in overleg en maximaal 1 huisdier per kamer. We bieden geen verzorging voor uw huisdier. Bij verplaatsing in het hotel; gelieve uw hond aan de lijn te houden.

Natuurlijk bieden wij gratis WiFi in het hele hotel. En vergeet niet #hoteldeschelde te gebruiken als u iets leuks wilt posten over uw verblijf hier aan de kust.

Hoewel wij de romanticus in u bewonderen, is het niet toegestaan om kaarsen of theelichtjes in de kamer te branden. Elke kamer heeft zijn eigen brandmelder, als deze brand of rook detecteert moeten we het gehele gebouw ontruimen!  

Als u het een leuk idee vindt om de badplaats Cadzand-Bad, natuurreservaat ’t Zwin of andere geweldige plekken aan de Zeeuwse kust te ontdekken, hebben wij een kaart van de omgeving om u alvast ideeën te geven.

Wilt u een ander kussen dan u nu op uw bed heeft liggen?

Iedere kamer beschikt over twee types kussens. U kunt een extra kussen vinden in uw minibar-kast. 

De lobby is het hart van het hotel, een informele plek waar u contact kunt maken met andere gasten. Een plek waar u kunt relaxen, iets kunt drinken, een krant kunt lezen of informatie verkrijgen aan onze receptiebalie. Onze medewerkers helpen u graag. Hier vindt u ook onze hotelshop met leuke accessoires en souvenirs. 

Hotel de Schelde heeft twee vergaderzalen ter beschikking. Vraag de medewerkers van de receptie voor meer informatie over de mogelijkheden.

We hebben voor u een fles water klaargezet boven de minibar. Deze wordt u gratis aangeboden. Wenst u iets anders in uw minibar vraag dan naar de mogelijkheden aan onze receptie, het restaurant of bekijk eens onze hotelshop.

Heeft u behoefte aan een naald en draad? Vraag het bij onze receptie. 

Het ontbijt staat voor u klaar vanaf 8.00 uur tot 10.30 uur. U kunt uw ontbijt ook meenemen naar de lobby indien u dat wenst. 

Paraplu’s zijn beschikbaar in de lobby of in de kast als u ze nodig heeft.

Gebruik het privacy-bord / niet storen bordje aan de deurklink en wij zullen uw privacy respecteren.

We helpen u graag wanneer u maar wenst. Voelt u zich vrij om ons te ontmoeten in de lobby, bel ons +31 117 39 17 20 of stuur ons een WhatsApp bericht op +31 117 39 17 20 tussen 09.00 en 21.00 uur. Bij o.a. uw bevestiging en bij de check-in sturen we u een mail met een contactlink. Via deze link kunt u ook uw vragen stellen aan de receptie.

Hotel de Schelde is een rookvrij hotel. Het aansteken van een (elektrische) sigaret of sigaar is verboden. Er zullen extra kosten in rekening gebracht worden, voor dieptereiniging van de hotelkamer.

Roomservice besteld u via de receptie of in het restaurant.

Roomservice kost €7,- per keer. 

Het is niet toegestaan om eigendommen van Hotel de Schelde mee te nemen. Tevens bent u verantwoordelijk voor eventuele ontstane schade aan de kamer tijdens uw verblijf. De kosten voor de vervanging van ontbrekende of beschadigde zaken worden achteraf bij u in rekening gebracht. Bovendien doen wij in geval van diefstal en/of vernieling aangifte bij de politie. U bent zelf verantwoordelijk voor schade aan uw eigen eigendommen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar onze algemene voorwaarden. 

Wilt u uw kleding strijken? Contacteer de receptie en wij bezorgen u een strijkplank en strijkijzer op uw kamer.

Souvenirs meenemen naar huis voor dierbaren is altijd een plezier. U kunt er een aantal vinden in onze hotelshop in de lobby.

Als u tijdens uw verblijf een urgent technisch mankement in uw kamer tegenkomt, dan kunt u dit melden bij de receptie. Als het technisch mankement niet tijdens uw verblijf opgelost hoeft te worden, dan vragen we u vriendelijk om dit op een door u gewenst tijdstip bij de receptie te melden. 

Waarschijnlijk beschikt u over een eigen smartphone. Gebruik deze als u in contact wilt komen met de receptie voor al uw vragen. Dit kan eenvoudig door te bellen of Whatsappen naar: +31117391720. Bij o.a. uw bevestiging en bij de check-in sturen we u een mail met een contactlink. Via deze link kunt u ook uw vragen stellen aan de receptie.

Wenst u alsnog een telefoontoestel van het hotel; dan kunt u deze vragen aan de receptie. We helpen u dan graag verder. 

Bewaar waardevolle spullen in de kluis van uw hotelkamer.

In een noodsituatie volg de vluchtrouteaanduiding:

U kunt contact opnemen met de receptie over verloren of gevonden voorwerpen. Hotel de Schelde is niet aansprakelijk voor vermissing en/of vernieling van eigendommen. 

Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Deze kunt u vinden op onze website. 

Voor uw veiligheid en uit hygiënisch standpunt hebben we geen waterkokers op de kamers.

Als u ‘s morgens een wake-up call wenst, neem dan contact op met een van onze receptiemedewerkers voor een wake-up call. Dit is mogelijk vanaf 07.30 uur.

Met onze WhatsApp-service is persoonlijke informatie en contact met het hotel altijd beschikbaar. Bereikbaar op het telefoonnummer van het hotel: +31 117 39 17 20 tussen 09.00 en 21.00 uur.

Het gehele hotel is voorzien van gratis WiFi, hier heeft u geen wachtwoord voor nodig.

Ons binnenzwembad staat gratis tot uw beschikking. Er zijn handdoeken voor de hotelgasten aanwezig en een badjas kunt u meenemen van uw hotelkamer. Ook de wellness met een stoombad, sauna en bruisbank staan voor u klaar. 

Het zwembad is dagelijks geopend tussen 9:00 uur en 21:00 uur