Suites

Alle hotelkamers zijn uitgerust met extra grote kingsize bedden van Auping met luxe bedlinnen, zodat u optimaal kunt genieten van uw verblijf. Vanuit uw kamer geniet u van het uitzicht op de jachthaven, het strand of het Zeeuwse landschap. De kamers zijn ook een treffend voorbeeld van de persoonlijkheid van het hotel. Ze kenmerken zich door een mooie toegankelijke combinatie van stijl en comfort met een prettig karakter. De riante badkamers met regendouche en separate toiletten verlengen het gevoel van comfort.

Deluxe kamers beschikken over een badkamer met ligbad en ook deze kamers zijn uitermate geschikt voor een uitstap naar het strand met uw gezin. De kamer kan opgedeeld worden in twee aparte slaapkamers met elk hun eigen tv.
Enkel de Haborsuite heeft een tussendeur.  

Kies voor nog meer ruimte en luxe in onze suites. De suites hebben een dubbele regendouche voor een extra romantisch moment met elkaar of kom tot rust in je ligbad met heerlijke luxe badproducten.

U zult zich snel thuis voelen in één van onze luxe kamers. 

Roofsuites met zeezicht

Roof Suite

zeezicht

In de roof suite zeezicht heeft u 50m² ruimte tot uw beschikking en heeft een dubbele regendouche, een separaat toilet en ligbad. In deze suite onder het dak geniet u van de extra ruimte die u hier ter beschikking heeft. Voor maximaal 4 personen, geen balkon.

Roofsuites landzicht

Roof Suite

landzicht

In de roof suite landzicht heeft u 50m² ruimte tot uw beschikking en heeft een dubbele regendouche, een separaat toilet en ligbad. In deze suite onder het dak geniet u van de extra ruimte die u hier ter beschikking heeft. Voor maximaal 4 personen, geen balkon.

Loft suites zeezicht

Loft Suite

zeezicht

In de loft suite zeezicht heeft u 60m² ruimte tot uw beschikking. Dit is onze grootste suite en deze hotelkamer heeft een dubbele regendouche, separaat toilet en ligbad. In deze suite onder het dak geniet u van uw badkamer op een speciale manier. Zo heeft u zicht op zee vanuit uw ligbad.  Voor maximaal 4 personen, geen balkon.

Harbor suites zeezicht

Harbor Suite

zeezicht

De harbor suite zeezicht is 50m² groot en beschikt over een dubbele regendouche, separaat toilet en ligbad. Uw slaapkamer is gelegen in de toren op de hoek. Dit zorgt voor een magisch uitzicht vanuit uw King-size Auping bed. Voor maximaal 4 personen. Deze kamer heeft twee balkons.