Standaard

Alle hotelkamers zijn uitgerust met extra grote kingsize bedden van Auping met luxe bedlinnen, zodat u optimaal kunt genieten van uw verblijf. Vanuit uw kamer geniet u van het uitzicht op de jachthaven, het strand of het Zeeuwse landschap. De kamers zijn ook een treffend voorbeeld van de persoonlijkheid van het hotel. Ze kenmerken zich door een mooie toegankelijke combinatie van stijl en comfort met een prettig karakter. De riante badkamers met regendouche en separate toiletten verlengen het gevoel van comfort.

Deluxe kamers beschikken over een badkamer met ligbad en ook deze kamers zijn uitermate geschikt voor een uitstap naar het strand met uw gezin. De kamer kan opgedeeld worden in twee aparte slaapkamers met elk hun eigen tv.  

Kies voor nog meer ruimte en luxe in onze suites. De suites hebben een dubbele regendouche voor een extra romantisch moment met elkaar of kom tot rust in je ligbad met heerlijke luxe badproducten.

U zult zich snel thuis voelen in één van onze luxe kamers. 

Standaard zeezicht kamers

Standaard

zeezicht

De standaard zeezicht tweepersoonskamer is 27m² met uitzicht op de zee en de jachthaven. Deze kamer heeft een kleine loggia, geen balkon.

Standaard landzicht kamers

Standaard

landzicht

De standaard landzicht tweepersoonskamer is 25m² met uitzicht op het Zeeuwse landschap. Deze kamer heeft geen balkon.