Vorige slide
Volgende slide

Appartement 99-203

Alle appartementen zijn uitgerust met extra grote kingsize bedden van Auping met luxe bedlinnen, zodat u optimaal kunt genieten van uw verblijf. Vanuit uw appartement geniet u van het uitzicht op de jachthaven en het strand. De appartementen zijn ook een treffend voorbeeld van de persoonlijkheid. Ze kenmerken zich door een mooie toegankelijke combinatie van stijl en comfort met een prettig karakter. De riante badkamers met douche en separate toiletten verlengen het gevoel van comfort.

Appartement 99-203 beschikt over een badkamer met douche, een badkamer met een ligbad en een douche, twee slaapkamers, een uitgeruste keuken, een woonkamer en balkon. Ook is dit appartement zijn uitermate geschikt voor een uitstap met uw gezin naar het strand.

U zult zich snel thuis voelen in één van onze luxe appartementen. 

Appartement met zeezicht 99-203

Appartement 99-203

Zeezicht

U kunt uiteraard gebruik maken van de hotelfaciliteiten zoals het verwarmd binnenzwembad, het ontbijt en het restaurant.

Prijzen van onze appartementen zijn inclusief: Schoonmaak, dagelijkse handdoeken service, opgemaakte bedden met hotellinnen, luxe badproducten, toeristenbelasting, één parkeerplaats per appartement, Wifi in uw appartement en het gebruik van de wellness.  
(prijzen van de appartementen zijn exclusief maaltijden)

Reserveer voor de gunstigste tarieven een week van vrijdag – vrijdag, een weekend van vrijdag-maandag of een midweek van maandag-vrijdag is ook mogelijk.