Meetings & Events

Wij beschikken over verschillende faciliteiten die uitermate geschikt zijn voor vergaderingen, workshops, brainstormsessies of andere bijeenkomsten. We beschikken over twee vergaderzalen

U sluit uw laptop draadloos aan en zo is uw presentatie te zien op een groot LCD scherm. Tevens beschikt deze zaal over een eigen koffiebuffet waardoor u ongestoord kunt vergaderen.

THE BOARDROOM en HET BIJGEBOUW.

The Boardroom

THE BOARDROOM heeft een mooie grote tafel met luxe comfortabele stoelen. In onze boardroom heeft u toegang tot een wereld van bedieningsgemak, inclusief klimaatbeheersing en de optie om de lichtintensiteit in te stellen. 

Het Bijgebouw

HET BIJGEBOUW is een vergaderzaal gelegen op ons terrein naast het hotel en op steenworp afstand van de hoofdingang. Het is een rustige zaal met veel licht, weg van alle drukte. Ook deze zaal beschikt over een eigen koffiebuffet, klimaatbeheersing, draadloos presenteren via een groot LCD scherm.

Voor zakelijk georiënteerde gasten hebben wij een aantal passende vergaderarrangementen samengesteld. Uiteraard zijn deze arrangementen uit te breiden aan de hand van uw persoonlijke wensen. Prijzen zijn op aanvraag. 

Uiteraard beschikt u over gratis WiFi in het gehele hotel. Verder helpen we u graag in uw wensen voor uw bijeenkomst.